UŞAK / MERKEZ - Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu

0(276) 2163098
Cumhuriyet Mahallesi 4.İmar Sokak No6 UŞAK
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetler bakımından örnek alınan, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, başta ilimizin sonra da ülkemizin sorunlarını bilimsel gelişmeler ışığında çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, çağdaş, Milli ve Manevi değerlere saygılı, sürekli gelişen bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda, her alanda etkin ve kendine güvenen, bağımsız düşünebilen, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, topluma ve ülkeye yararlı, kötü alışkanlıklarla mücadele eden, hayata ve karşılaşacağı zorluklara hazırlıklı, başarılı, saygılı ve ahlaklı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren bilinçli öğrenciler yetiştirmek.
İNGİLİZCE / ARAPÇA
ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS HATTI
CUMHURİYET MAHALLESİ 4.İMAR SOKAK NO:6 HALK KONUTLARI
iL MERKEZİNDE
5. SINIFLAR İÇİN 72 ÖĞRENCİ
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sportif Etkinlikler
GÜREŞTE 8 ÖĞRENCİMİZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. BOCCE KIZLAR YARIŞMASINDA 4 ÖĞRENCİMİZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. BOCCE ERKEKLER YARIŞMASINDA 4 ÖĞRENCİMİZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.
Proje Çalışmaları
ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ ERDEM 2022 YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL ERASMUS K210 E-TWİNNİG