UŞAK / MERKEZ - Osman Gazi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Banaz ilçemize yapılan kurum ve okul ziyaretleri ile okulumuzun Örgün eğitimle birlikte HAFIZLIK programının tanıtımı okul müdürümüz Mutlu Kozak tarafından yapıldı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Nis

Eşme ilçemizdeki ilkokulları okul tanıtım kapsamında ziyaret eden okul müdürümüz Mutlu Kozak okulumuz hafızlık programını anlattık.

İlçe Milli Eğitim Müdürüne, okul müdürlerine ve ilçe müftümüze teşekkür ediyorum.

Uşak İl Müftülüğü

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Nis

Ulubey ilçemizdeki ilkokulları okul tanıtım kapsamında ziyaret eden okul müdürümüz Mutlu Kozak Okulumuz hafızlık programını anlatt.

İlçe Milli Eğitim Müdürüne, okul müdürlerine ve ilçe müftümüze teşekkür ediyoruz.

Uşak İl Müftülüğü

Halil Yücel

Nis

kulumuz Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu HAFIZLIK programı okul müdürümüz Mutlu Kozak Karahallı ilçesi İlkokullarını ziyaret ederek öğrencilere okul tanıtımını yaptı.

Karahallı İlçe Milli Eğitim Müdürü ile okul müdürlerimize ve İlçe Müftümüze teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu HAFIZLIK tanıtımları için okul müdürümüz Mutlu Kozak, Sivaslı ilçesinde ki İlkokulları ziyaret ederek öğrencilere okulumuzu tanıttı.

Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken ile okul müdürlerine ve İlçe Müftüsü Murat Kumtepe'ye teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıfı öğrencilerimizin insanlığa mesajı

GAZZE'YE destek olalım, boykota devam edelim.

Mrt

OKULUMUZ HAFIZLIK VE YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YABANCI DİL (İNGİLİZCE) PROGRAMI SINIFLARI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI SEÇME SINAVI BAŞVURU  USUL VE ESASLARI

Hayrat Vakfı tarafından düzenlenen

Aydınlık Yarınlara kitap okuma yarışmasında

İL İKİNCİSİ olan öğrencimiz ödülünü İl Milli Eğitim müdürümüz Halil Yücel bey'den aldılar. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programını gerçekleştirdik.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü münasebetiyle "Türk'ün Özü, Akif'in Sözü" konulu şiir yarışmasında öğrencimiz il ikinciliği başarısı elde etmiştir.

Mrt

Yeşilay Haftası münasebetiyle Okul müdürümüz Mutlu Kozak  ve Rehberlik öğretmenimiz Neşe Ateş  Uşak Yeşilay Şubesinde Feyza Güler'i ziyaret ederek her türlü bağımlılıkla mücadelede Yeşilay ile işbirliği yapma konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Mrt

Okul müdürümüz Mutlu Kozak  okul tanıtım ekibi ile birlikte Hasibe Mazhar İlkokulu, Miralay Halit Akmansu İlkokulu, Dikilitaş İlkokulu, Mehmet Sadık Boz İlkokulu, Ali Fuat Güven İlkokulu ve Muzaffer Mert, Bozkuş ve Çevre Köy ilkokullarını ziyaret ederek Hafızlık ve Yoğunlaştırılmış yabancı dil programının işleyiş uygulanış süreci anlatıldı.

Misafir olarak ağırlayan ziyaret edilen okulların idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Uşak valiliğimizin başlattığı Uşak okuyor seferberliği kapsamında her gün sabah ilk dersin 20 dakikasına kitap okumaya ayıran öğrencilerimiz için yaptığımız çalışmalar devam ediyor öğrencilerimiz her gün ilk dersin 20 dakikasını kitap okuyorlar ayrıca her hafta cuma akşamları saat 20.00- 20.30 arasında aileleriyle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştiriyorlar okul olarak biz de bu kitap okuma seferberliğine katılıyoruz.

Mrt

Okulumuz Teknofest 2024 yarışmalarına katılmak için 4 proje ile başvuru yapmıştır

kul Müdürümüz Mutlu Kozak okul tanıtım ekibi ile Nihat Dülgeroğlu İlkokulu

Bir Eylül İlkokulu ve Mehmetçik İlkokulunu ziyaret ederek 4.sınıfların derslerine giren tüm öğretmenlere HAFIZLIK ve yoğunlaştırılmış dil programı usul ve esasları ile  işleyiş süreci anlatıldı.

Ahmet İşleyen

Halil Yücel

Ahmet Aydın

Mrt

Okul müdürümüz Mutlu Kozak okul tanıtım çalışmaları kapsamında Nihat Dülgeroğlu ile

Bir Eylül İlkokullarımızın 4.sınıfların derslerine giren öğretmenlerine hafızlık ve yoğunlaştırılmış yabancı dil programını anlattı.

#hafızlık